hidrografika čižmešija

O nama

U današnje vrijeme sve više nas traži nešto novo i jedinstveno, nešto što "imam samo ja" - da li je to netko tko voli automobile pa želi imati jedinstvene felge u karbonu po želji... stari bicikl pretvoriti u nešto novo i zanimljivo... posebne utičnice u interijeru s inovativnom novom rasvjetom napravljenoj u hidrografici... ili u drvenoj kući ima sve od drveta, a klima za rashlađivanje je bijela i plastična i ne uklapa se u taj prostor... Najbitnije je da je to sve moguće i to je cilj tvrtke Čižmešija hidrografika - raditi hidrografiku po željama kupaca i onime što se nudi u tome poslu.

Čižmešija hidrografika je osnovana 2016. godine u Zagrebu i jedina je trenutno (u 2019. godini) za to registrirana tvrtka u Hrvatskoj. Godine rada s hidrografikom su pridonijele iskustvu i znanju što je bitno jer naši proizvodi budu napravljeni kako kupac želi, a ujedno su vrhunske kvalitete.

Neke od radova Čižmešija hidrografike možete vidjeti na ovoj stranici, a zadovoljni kupci su nam motivacija koja nas tjera samo naprijed - da što više toga naučimo i saznamo kako bismo Vam to prezentirali i realizirali.

Hidrografika nudi mnogo mogućnosti izgleda predmeta - od starih predmeta koji imaju mogućnost opet izgledati kao novi i moderni... ili mogućnost da se metal pretvori u imitaciju drveta koja će biti dugotrajnija od samog materijala drva...

Mogućnosti su velike, a najbitnije što hidrografika nudi je da svaki pojedinac po želji dobije nešto jedinstveno, što se ne može uvijek kupiti kao gotovi proizvod. Od predmeta koji donesete i na kojem se radi hidrografika nastane proizvod po vlastitoj želji.

Stoga nam se slobodno obratite s upitom da Vaše želje pretvorimo u zanimljive i jedinstvene predmete i radove.